Geen producten (0)
Kaartspel
€ 4,95
Blue Moon
€ 20,00
Double Melon
€ 20,00
Bleu Ice
€ 20,00

iDEAL

Biertaxi in Amsterdam

Ga je binnenkort een feestje organiseren? Dan zou een biertaxi in Amsterdam handig zijn! Een biertaxi in Amsterdam kan namelijk gemakkelijk bier bij jou thuis bezorgen. Ideaal! Er moet veel gepland worden voor een feestje. Waarschijnlijk ben je er al achter gekomen dat je veel moet regelen en het kan zijn dat je er niet veel tijd voor hebt. Niets is makkelijker dan het gewoon online te bestellen. Bij Shisha & Liqa ben je aan het juiste adres! In onze webshop vind je bier, wijn, (fris)drank, tabak, sigaretten en veel meer. Bij deze producten kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit.

Biertaxi in Amsterdam bij Shisha & Liqa

Een biertaxi in Amsterdam maakt het mogelijk om een feest of verjaardag te organiseren zonder dat jij daarvoor hoeft te stressen of naar allerlei verschillende winkels hoeft te gaan. Bij Shisha & Liqa kun je het allemaal in één keer bestellen. Het wordt bovendien gewoon bij jou thuis geleverd. De beste kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel. Daar kun je dan ook altijd op vertrouwen. Daarnaast kun je ook rekenen op de volgende voordelen:

  • Van 17:00 uur tot 06:00 uur geopend;
  • 7 dagen per week;
  • Levering in Amsterdam en omstreken;
  • Ruime keuze in (fris)drank;
  • Twee uur lang genieten van jouw waterpijp.

Over Shisha & Liqa

Een biertaxi in Amsterdam aan het zoeken? Kies voor Shisha & Liqa en profiteer van de beste service, uitstekende kwaliteit en een snelle levering. Op deze manier zorg je voor een geslaagd feest. Je kunt dus bier bij ons bestellen, maar het is ook mogelijk om een waterpijp te bestellen of misschien zelfs leuke ballonnen. Het is tijd om te relaxen, te feesten of gezellig met een aantal vrienden een borrel te doen: bij Shisha & Liqa ben je aan het juiste adres.

Bestel het vandaag!

Wil je ook gebruikmaken van een biertaxi in Amsterdam? Bij Shisha & Liqa weet je zeker dat je de juiste producten krijgt. Of het nou om bier of om een waterpijp gaat. Plaats direct jouw bestelling in onze webshop! Indien je nog vragen hebt, kun je gerust contact met ons opnemen. Je kunt ons altijd telefonisch bereiken via 0640140340. Zorg ook voor een geslaagd feest en kies voor de producten van Shisha & Liqa.

Facebook Twitter Googleplus