Geen producten (0)
Kaartspel
€ 4,95
Blue Moon
€ 20,00
Double Melon
€ 20,00
Bleu Ice
€ 20,00
Lady Killer
€ 20,00

iDEAL

Shisha huren in Amsterdam

Wil je shisha huren in Amsterdam? Wil je graag waterpijp roken, maar heb je geen zin om de deur uit te gaan? Dat is begrijpelijk. Laat het dan gewoon bij jou thuis bezorgen! Shisha huren in Amsterdam is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bij Shisha & Liqa ben je aan het juiste adres. In onze webshop vind je een groot assortiment aan shisha’s (waterpijpen). Wij bezorgen shisha’s en slagroompatronen (lachgas) in Amsterdam en omstreken. Het is ideaal voor bijvoorbeeld een feestje, verjaardag of bruiloft! Het scheelt je veel tijd, doordat je het gewoon online kunt bestellen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor vele andere producten. We vertellen je er graag meer over!

Shisha huren in Amsterdam bij Shisha & Liqa

Steeds meer mensen roken waterpijp. Het wordt echt steeds populairder. Dat is begrijpelijk, want het is heerlijk ontspannend! Niet alleen jongeren kiezen ervoor, maar ook volwassenen vinden het lekker. Het is tijd om te relaxen! Erg fijn dus dat we het gewoon bij jou thuis leveren. Je hoeft dus niet helemaal de deur uit. Een waterpijp huren kost €14,95 per 2 uur en wordt volledig gebruiksklaar geleverd. Bij ons kun je altijd vertrouwen op deze voordelen:

  • Ruime keuze in (fris)drank;
  • Levering in Amsterdam en omstreken;
  • 7 dagen per week;
  • Van 17:00 uur tot 06:00 uur geopend;
  • Twee uur lang genieten van jouw waterpijp.

Over Shisha & Liqa

Je kunt bij ons terecht voor het huren van een shisha (waterpijp), maar wij leveren bijvoorbeeld ook andere producten, zoals (fris)drank, tabak en sigaretten. Shisha & Liqa heeft veel ervaring in de branche en daardoor garanderen wij jou de beste kwaliteit. Wat je ook bestelt. Je krijgt altijd waar voor je geld!

Ik wil shisha huren in Amsterdam!

Wil je ook shisha huren in Amsterdam bij Shisha & Liqa? Plaats direct jouw bestelling in onze webshop! Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 0640140340. Heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag! Bij ons kun je terecht voor jouw feestje. Zelfs met de drank kunnen wij jou verder helpen. Wij leveren het gewoon bij jou thuis of op de locatie van het feest/evenement in Amsterdam.

Facebook Twitter Googleplus