Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Love 66
€ 20,00
Lady Killer
€ 20,00
Bleu Ice
€ 20,00
Double Melon
€ 20,00
Blue Moon
€ 20,00

Shisha huren

Wil je shisha huren? Heb je bijvoorbeeld geen zin om de deur uit te gaan en wil je dat het gewoon bij jouw thuis wordt geleverd? Dat kan! Bij Shisha & Liqa ben je aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan shisha’s (waterpijpen). Wij bezorgen shisha’s en slagroompatronen (lachgas) in Amsterdam en omstreken. Wellicht heb je binnenkort een feestje, verjaardag, bruiloft of ander evenement en wil je daarvoor een shisha huren. Bij ons weet je zeker dat je altijd de beste kwaliteit krijgt. Wij maken namelijk gebruik van de beste waterpijpen op de markt.

Shisha huren bij Shisha & Liqa

Het roken van een waterpijp is zeer geliefd en steeds meer mensen kiezen ervoor. Niet alleen jongeren, maar ook volwassenen vinden het heerlijk. Dat begrijpen we als geen ander. Het geeft namelijk een ontspannend gevoel: tijd om samen te relaxen! Het is super handig dat wij het gewoon bij jou thuis leveren. Je hoeft dus niet helemaal de deur uit! Een waterpijp huren kost €14,95 per 2 uur en wordt volledig gebruiksklaar geleverd. Bij ons kun je altijd vertrouwen op deze voordelen:

  • Levering in Amsterdam en omstreken;
  • 7 dagen per week;
  • Ruime keuze in (fris)drank;
  • Van 17:00 uur tot 06:00 uur geopend;
  • Twee uur lang genieten van jouw waterpijp.

Over Shisha & Liqa

Je kunt bij ons terecht voor het huren van een shisha, maar wij leveren bijvoorbeeld ook (fris)drank, tabak en sigaretten. Shisha & Liqa heeft veel ervaring in de branche en daardoor kunnen wij garanderen dat je een geslaagde avond met lekkere shisha (of een drankje) krijgt. Je krijgt in ieder geval altijd waar voor jouw geld. Dat vinden we erg belangrijk!

 

Ik wil shisha huren!

Wil je ook shisha huren bij Shisha & Liqa? Plaats jouw bestelling in onze webshop! Je kunt ons ook altijd telefonisch bereiken via 0640140340. Heb je vragen of een speciale wens? Wij helpen je graag verder! Bij ons kun je terecht voor jouw gehele feestje. Zelfs met de drank kunnen wij je helpen. Op deze manier heb je een gezellig feestje, zonder dat je zelf overal heen moet om het te kopen. Wij leveren het namelijk gewoon bij jou thuis of op de locatie van het feest/evenement in Amsterdam.

Facebook Twitter Googleplus